Melkveebedrijf Te Winkel- ter Horst

Welkom op de boerderij van familie te Winkel- ter Horst in Winterswijk!

Boer Dennis en boerin Annerieke, hun beide zonen en opa en oma Te Winkel wonen en werken samen op de boerderij. Het is dus een echt familiebedrijf. Op het melkveebedrijf houdt de familie 80 melkkoeien en 50 jonge koeien, ook wel pinken genoemd.

De koeien worden gemolken met twee melkrobots. Dat betekent dat wanneer de koe gemolken wil worden, ze zelf naar de melkrobot loopt en gemolken wordt. Op het erf is ook een boerderijwinkel, met lekker veel versproducten. En straks komt er een echte melktap, waar je altijd verse melk kunt kopen. Ook is er een ijsmakerij, waar de boerin vers ijs bereidt. Naast de boerderij ligt een boomgaard, met oud-Achterhoekse appel- en perenbomen. Groenten eet de familie uit de eigen groentetuin. De boerderij ligt in een omgeving met veel bos en uitgestrekte landerijen. Het is een mooie plek in de natuur.

‘Welkom op onze boerderij! Er is van alles te beleven in onze stal en op het erf. We nemen jullie graag mee voor een rondleiding op de boerderij, we laten zien hoe we ijs maken en je kunt natuurlijk helpen met het boerenwerk dus handen uit de mouwen en dieren voeren!

Met onze boerderijles zet je alle zintuigen aan en ga je het boerenleven zelf meemaken. Breng vooral ook ideeën in om te kunnen leren op de boerderij. Samen maken we er een onvergetelijk avontuur van!

Contactgegevens

Melkveebedrijf te Winkel- ter Horst
Vredenseweg 174
7105CC Winterswijk

06 21604165

www.boerderijtewinkel.nl
agtewinkel@hotmail.com