Zuivelboerderij IJsseloord

Welkom op ‘Zuivelboerderij IJsseloord’ van Bart Lubbers in Arnhem

Melk! Iedereen kent het! Maar waar komt melk nou precies vandaan? Neem een kijkje in de schuur waar onze koeien en kalfjes wonen. Wat is het verschil tussen hooi, stro en gras? Boter maken van melk, hoe doe je dat? Wat doe je eigenlijk met een tractor? Jullie kunnen het allemaal zelf komen ontdekken op onze Zuivelboerderij!

Mijn naam is boer Bart en ik woon met mijn familie op onze boerderij. Samen met mijn vader, boer Bert, en Berend zorg ik voor onze koeien en kalfjes en dat zijn er een heleboel! Wij zorgen ervoor dat de koeien en kalfjes te eten en te drinken krijgen, een schoon bed hebben om op te rusten, en natuurlijk gemolken worden.

Maar wat gebeurt er nou eigenlijk met al die melk? De melk van onze eigen koeien wordt verwerkt door mijn moeder Janet. Samen met collega’s Anton, Gerard, Iris en Esther maken ze van onze melk heerlijke producten, zoals aardbeienyoghurt, chocoladevla, karnemelk, boter en nog veel meer.  

Wat wij met al dat lekkers doen? Mijn vrouw Sabine zorgt er samen met Bianca voor dat het wordt verkocht aan klanten die komen winkelen in onze boerderijwinkel. Chauffeur Henk zorgt er dan weer voor dat alle producten bij hotels, restaurants en andere boerderijwinkels terecht komen. Onze dochters Fenna en Lisa helpen ook graag een handje mee op de boerderij. Met elkaar zorgen wij ervoor dat er elke dag een glas verse melk bij jou op tafel komt!

Bereikbaarheid: wij zijn goed bereikbaar met de fiets voor scholen uit Arnhem, Westervoort en Duiven. Graag met het openbaar vervoer komen? Dan kan natuurlijk ook. Wij wonen op 10 minuten lopen van bushalte Delta, Arnhem (2 keer per uur)  en Tunnel IJsseloord, Arnhem (3 keer per uur).

Contactgegevens​

Zuivelboerderij IJsseloord | Landwinkel IJsseloord
Schaapdijk 9 | 6825 LS Arnhem | Tel. 026-3615827

info@zuivelboerderijijsseloord.nl
info@landwinkelijsseloord.nl
www.landwinkelijsseloord.nl