Over Boerenwijs

Boerenwijs is een netwerk van educatieboeren op de Veluwe, uit de IJsselvallei, de Liemers en de Achterhoek. Het netwerk is georganiseerd in Stichting Belevend Leren Gelderland met KvK nummer 08159002.

Doel van de stichting is om met het verhaal van educatieboeren op het boerenerf stad en land te verbinden, te leren over herkomst gezond voedsel en om gezond eetgedrag te stimuleren. Belangrijker nog is dat het gesprek over voedsel, landschap, flora en fauna en natuur kan bijdragen aan meer waardering voor voedsel uit de buurt, en de producent ervan.

 

Bestuur/Contact

Christel van de Kamp uit Wilp (06 45863575, secretaris), Marian van Huet uit Duiven (06 46750412, penningmeester), Marga Kroezen uit Silvolde (06 30136188, PR) en Hanneke Stegeman uit Oosterhuizen/Apeldoorn (06 51212373, voorzitter) vormen het bestuur en tevens werkgroep van Boerenwijs.

Heb je vragen?
Bel ons of mail naar secretariaat@boerenwijs.nl of vul onderstaand formulier in.

Boerenwijs gaat vertrouwelijk met jouw gegevens om en gebruikt deze alleen om de gevraagde informatie te verstrekken.

We zijn op zoek maar nieuwe collega-educatieboeren

Grondleggers van Boerenwijs, v.l.n.r: educatieboeren Jose Groot Koerkamp, Catrien Weijers (voormalig voorzitter), Arie van de Worp, Ineke Hissink

Bestuur Boerenwijs, v.l.n.r.: Marian van Huet, Christel van de Kamp, Marga Kroezen, Hanneke Stegeman

 

Collega’s gezocht

Boerenwijs is op zoek naar collega-educatieboeren en tuinders uit diverse sectoren om zoveel mogelijk kinderen kennis te laten maken met koeien, varkens, kippen, geiten en akkers waar groenten, aardappelen, graan en andere gewassen worden verbouwd. 

Informatieaanvraag