Varkenshouderij en zorgboerderij Dijk43

Welkom bij varkenshouderij en zorgboerderij Dijk43

Van een traditionele varkenshouderij naar een boerderij waarbij het welzijn van de varkens beter geregeld is. Dit, gecombineerd met een zorgboerderij met dagbesteding, maakt Erf43 tot een boeiend boerenerf. Tonnie en Wilma maakten hun droom waar aan de Krommedijk, in de hooilanden van Klarenbeek vlakbij Apeldoorn.

‘Ons erf is een plek waar mensen voor dieren zorgen en andersom. Een plek waar varkens, binnen en buiten, en in alle vrijheid, mogen groot groeien en in de buurt verwerkt worden tot (h)eerlijk vlees. Van zaadje tot karbonaadje, het hele proces is op de boerderij te zien en te beleven. Dan smaakt een verse worst of hamlapje net even anders. Het vlees is van kop tot staart te koop via onze webshop maar ook in de kleine boerderijwinkel (check openingstijden).

Kinderen meenemen in hoe ons voedsel geproduceerd wordt vinden wij heel belangrijk. Daarom doen wij mee met boerderijeducatie bij Boerenwijs. Om kinderen en andere groepen het voedselverhaal te laten beleven. Als je weet waar het vandaan komt eet je toch anders.’

Naast varkens wonen er op het erf pony’s, kippen, honden, katten en konijnen. Ook is er een grote moestuin waarvan ook producten verkocht worden.

Wees welkom en zie eens hoe het ook anders kan!

Dijk43, varkenshouderij en zorgboerderij

Familie Tonnie en Wilma Veldhuis-Weiteman
Krommedijk 43
7381 BT Klarenbeek

www.dijk43.nl