Boerderij De Weiden

Welkom op Boerderij De Weiden, van Bennie en Monique Weiden in Beltrum, in het groen tussen Groenlo en Borculo.

De Weiden als verbindende factor

Sinds jaar en dag zijn wij gecertificeerd educatieboerderij. Wij hebben tot ons grote plezier al heel wat kinderen en begeleiders mogen ontvangen in Beltrum. Op ons multifunctionele bedrijf houden wij naast 50 melkkoeien ook Nederlandse Landgeiten, waar we op kleine schaal mee fokken voor het stamboek van de LFNL. Op ons erf wonen ook kippen, volièrevogels, varkens, honden en katten.

Gasten kunnen bij ons overnachten in ons recent verbouwd vakantieverblijf, dat plaats biedt aan vijf personen. Graag geven wij op afspraak rondleidingen. Op ons boerenerf draait alles om Beleven, Ervaren en Voelen en de verbinding tussen boer en burger. Monique is gediplomeerd paardencoach en i.o. als autisme-coach. Deze kennis en ervaring komt goed van pas bij boerderijeducatie, maar ook in het begeleiden van leerlingen die stage lopen op het bedrijf voor uiteenlopende opleidingen.

Wij verzorgen boerderijeducatie voor BO, SO en MBO en maken gebruik van zeer leerzame programma’s. Wij volgen regelmatig bij- en nascholingen om onze kennis op peil te houden.
Wij zijn ook aangesloten bij Stichting Boerderijschool. Dat biedt de mogelijkheid enkele dagdelen met een groep naar onze boerderij te komen voor een geheel verzorgd programma.
Bekijk onze website voor het gehele aanbod op onze boerderij: www.melkveehouderij-weiden.nl

Melkveehouderij, educatie- en logeerboerderij De Weiden

Bennie en Monique Weiden

Schuurmansweg 6
7156 SK Beltrum
logeerboerderijweiden@gmail.com

Bennie: 06 20121967
Monique: 06 29506548