Melkveebedrijf De Grote Kroeze​

Welkom op melkveebedrijf‚ De Grote Kroeze’, van familie Kroezen in Silvolde

Hallo allemaal,

Wij zijn Hans en Marga Kroezen en hebben een boer­derij in Silvolde. Samen met onze dochters Sanne en Nienke werken we op ons gezinsbedrijf met zo’n 100 Fleckvieh-melkkoeien.

Het hele jaar door worden er kalfjes geboren. We hebben ook twee schapen, Wizzie en Woppie, Herdershond Frodo is tijdens de boerderijles in onze werkplaats. Daarmee geven we Frodo rust en de kinderen ook.

Al vele jaren verzorgen wij op onze boerderij kinder­feestjes. We vinden het erg leuk om daarnaast ook schoolklassen te ontvangen, om samen met vele kinderen het boerenleven te gaan ervaren. Er is zoveel te zien, ruiken, voelen, proeven, beleven en te doen. Alleen maar luisteren is namelijk helemaal niet leuk; het zelf doen juist wel. Hier leer je namelijk veel meer van.

In overleg met de meester of juf stellen we een programma van 2 uur samen, dat aansluit bij de lessen op school. We gaan er samen een loei-leuke les van maken!

Groetjes van Hans en Marga Kroezen

Bereikbaarheid: De bushalte zit op vijf minuten lopen van ons bedrijf. We hebben voldoende parkeergelegenheid voor fietsen, auto’s en zelfs bussen.

Contactgegevens

Oude Dinxperloseweg 75
7064 KZ Silvolde
Tel 06-30136188

marga.kroezen@boerenwijs.nl